downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 166,118

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 7

Shareaza

Shareaza

Shareaza is een p2p client oftewel een peer to peer client. Shareaza is voor Windows ontworpen en ondersteund de netwerkprotocollen van Gnutella, Gnutella2, eDonkey2000 en BitTorrent. Het programma is ontworper door Michael Stokes in de programmeertaal C++ en is open source software, vrijgegeven onder de GPL. Het programma bevat geen spyware en/of adware en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds verder ontwikkeld.

Shareaza is beschikbaar in 23 talen.

Verleden
Aan het einde van 2002 werd Shareaza uitgebracht door Michael Stokes. Tijdens deze release werd Shareaza verbonden aan de lancering van het Gnutella2 netwerk. Het Gnutella2 netwerk is een grondig vernieuwde versie van het oude Gnutella.

Op 1 juni 2004, toen Shareaza 2.0 werd uitgegeven, werd het voor het eerst, samen met de broncode vrijgegeven onder de GPL, waarmee het vrije software werd.

Controverse
Gebruikers van Shareaza (samen met Azureus en LimeWire) zijn meer dan eens het doelwit geweest van internet oplichters als Etomi die een "lidmaatschapscontributie" vraagt om de software te kunnen gebruiken. Een wijd verspreide versie is "Kazaa Lite Pro", die de netwerken negatief beļnvloedt en dus nadelig is voor de meeste gebruikers.

Profiel: Shareaza

Stemmen
  License

GPL

Gemiddelde
 
 
 
 
 

(11 stemmen)

  Vereisten

Geen

Downloads

3,956

  Platforms

Windows

Ontwerper Shareaza    Grootte

4,1 MB

Datum

17-11-2007 18:49:11

 
Feedbacks bekijken Downloaden

Geef feedback op Shareaza

Naam:
Datum:

20-04-2019 16:47:29

Bericht:


    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.