downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 165,691

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 10

Hitman pro 3.0

Hitman pro 3.0

Hitman Pro is een computerprogramma om adware, spyware en virussen te verwijderen van uw computer. Het programma is ontwikkeld door Mark Loman en het is een bundeling van meerdere programma's van andere bedrijven, zoals CWShredder, Ad-Aware SE, Spybot Search and Destroy, Spy Sweeper, Ewido Micro, Spyware Doctor, Sysclean, McAfee VirusScan, NOD32 AntiVirus en Spyware Blaster.

Het pakket bevat naast verwijdering van kwaadwaardige programma's ook beveiligingsupdates, webbrowserbescherming en SurfRight.

Beveiliging
De beveiligingsupdates lossen vooral fouten op in Windows en andere programma's, zoals Flash. Hitman Pro maakt hoofdzakelijk gebruik van officiŽle beveiligingsupdates. Bij kritieke beveiligingsproblemen (met Windows of ander programma's) installeert Hitman Pro soms een tijdelijke oplossing (hotfix).

Zo werd op 1 januari 2006, na overleg met hotfixmaker Ilfak Guilfanov, Hitman Pro voorzien van bescherming tegen een groot probleem met Windows Metafile (WMF). Zonder deze hotfix kon een website automatisch een kwaadaardig .wmf-bestand uitvoeren, waardoor zonder tussenkomst van de gebruiker willekeurige code op het systeem kon worden gestart. Hitman Pro verving de hotfix na het verschijnen van de officiŽle beveiligingsupdate van Microsoft.

Kritiek
In Nederland heeft Hitman Pro een grote groep gebruikers. Het programma kent echter ook tegenstanders. Op verschillende webpagina's wordt kritiek geuit over de eigenschappen van Hitman Pro. Zo ergeren ervaren computergebruikers zich over het ontbreken van de mogelijkheid om zelf aan te geven welke gevonden objecten (registersleutels, -waarden en -bestanden) verwijderd mogen worden. Hitman Pro heeft de gemiddelde computergebruiker als doelgroep die deze objecten niet zou kunnen beoordelen. Ervaren gebruikers kunnen vanaf Hitman Pro versie 2.5, door het wijzigen van een instelling op het hoofdscherm, controle krijgen over deze objecten.

Hitman Pro zou de eer (en donaties) opstrijken en de maker zou geen toestemming hebben om de programma's van anderen te gebruiken. In het door Hitman Pro samengestelde eindrapport kunnen gebruikers zien welk programma verantwoordelijk is. Daarnaast heeft de maker sinds het begin toestemming van de nodige bedrijven (zoals Webroot, NOD32 / ESET, PC Tools, Adobe Systems, etc.). Softwarefabrikant Nod32 heeft laten weten volledige toestemming te hebben verleend. Lavasoft (Ad-Aware) en McAfee hebben te kennen gegeven geen toestemming te hebben verleend voor de implementatie van hun software.

Ten slotte wordt kritiek geuit over het feit dat een aantal programma's na een bepaalde periode, meestal 14 dagen, de opschoonfunctionaliteit verliest. Als de proefperiode van de software verloopt kunnen de gevonden gevaren alsnog met de Expert functie van Hitman Pro worden beheerd.

Profiel: Hitman pro 3.0

Stemmen
  License

Freeware

Gemiddelde
 
 
 
 
 

(21 stemmen)

  Vereisten

Geen

Downloads

4,522

  Platforms

Windows

Ontwerper Hitman pro    Grootte

n/a

Datum

24-11-2007 12:39:43

 
Feedbacks bekijken Downloaden

Geef feedback op Hitman pro 3.0

Naam:
Datum:

14-11-2018 08:29:21

Bericht:


    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.