downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 171,051

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 4

‘SP1 voor Vista nu snel beschikbaar’

AMSTERDAM - De definitieve versie van het eerste servicepack van Windows Vista zou mogelijk al op vijftien februari kunnen worden uitgebracht, dat beweren doorgaans welingelichte bronnen uit de nabijheid van Microsoft. De softwaregigant zelf maakte gisteren bekend een nieuwe testversie van Service Pack 1 aan ongeveer 15.000 testers te hebben toegezonden.

Volgens PC World zou de definitieve versie voor de consumenten mogelijk nu al binnen enkele weken beschikbaar worden gesteld. Het softwarebedrijf zelf heeft tot nu toe altijd vastgehouden aan een lancering in het eerste kwartaal van 2008. Mocht het pakket al op 15 februari klaar zijn en beschikbaar komen dan lost Microsoft daarmee die belofte zeker in. En is men daarmee zelfs wat eerder dan verwacht.

Microsoft laat weten niet op de geruchten in te willen gaan en niet op de genoemde data te willen reageren. Het bedrijf laat bij monde van een woordvoerder wel weten ervan uit te gaan de toezegging dat de software nog in het eerste kwartaal van 2008 zal worden uitgebracht gestand te kunnen doen.

Analisten verwachten dat het uitbrengen van SP1 een flinke migratiegolf van XP naar Vista tot gevolg zal hebben met name onder zakelijke gebruikers. Gevraagd naar nadere details over het uitbrengen van Service Pack 3 laat de Microsoft woordvoerder weten dat men er bij Microsoft nog altijd van uitgaat dit pakket ergens in de eerste helft van dit jaar uit te brengen. Afgelopen woensdag kregen de beta-testers ook van dit pakket een nieuwe opgefriste ‘release candidate’ (RC) om nader aan de tand te voelen toegezonden.

Bekijk reacties op dit artikel

Gepost door: william Datum: 25-01 Bron: telegraaf.nl

    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.