downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 171,051

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 5

'Vrijwel alle Windows-pc's zijn onveilig'

AMSTERDAM - Op 95 procent van de pc's met Windows is tenminste één programma aanwezig waarvan de laatste veiligheidsupdate nog niet is geïnstalleerd.

Dat constateert het Deense beveiligingsbedrijf Secunia op basis van cijfers die het heeft verzameld met behulp van software, die op zo'n twintigduizend computers controleert hoe veilig het systeem is.

Dat programma is ontworpen om van de geïnstalleerde software op een computer te controleren of de laatst bekende veilige versie wordt gebruikt. Dat was bij slechts 4,54 procent van de onderzochte Windows-pc's altijd het geval. De rest bevatte tenminste één programma met bekende veiligheidslekken. Bij 41,94 procent van de pc's waren dat er zelfs elf of meer.

Positief

Secunia denkt dat de cijfers nog te positief zijn. Omdat de controlesoftware vooral wordt gebruikt door computerbezitters die bewust met de beveiliging van hun systeem bezig zijn, zou het aantal lekke programma's onder die gebruikers relatief laag zijn.

Omdat de controlesoftware alleen wordt aangeboden voor Windows-pc's, weet Secunia niet hoe het met de beveiliging van andere systemen, zoals Apples of Linuxcomputers, is gesteld.

Bekijk reacties op dit artikel

Gepost door: william Datum: 10-01 Bron: nu.nl

    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.