downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 171,051

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 8

Browser Netscape verdwijnt

AMSTERDAM - Internetbrowser Netscape houdt op te bestaan. Daarmee komt een einde aan ruim een decennium internetgeschiedenis.

In 1994 was Netscape, als opvolger van het programma Mosaic, de eerste webbrowser die het brede publiek wist te bereiken. Het marktaandeel van de browser schommelde destijds rond negentig procent.

Concurrent Microsoft maakte daaraan een einde. Het bedrijf leverde zijn webbrowser Internet Explorer standaard mee met besturingssysteem Windows en wist Netscape zo van de troon te stoten.

Het kwam Microsoft weliswaar op een veroordeling te staan van de Amerikaanse justitie, maar het leed was al geleden: Netscape leidde sindsdien een marginaal bestaan.

Firefox

De browser werd uiteindelijk gedoneerd aan het Mozillaproject, dat het programma omvormde tot webbrowser Firefox.

AOL, inmiddels eigenaar van Netscape, bracht nog enige tijd een aangepaste versie van Firefox uit, die Netscape werd genoemd. Met een marktaandeel van amper een half procent speelde die echter geen rol van betekenis. Per 1 februari beëindigt AOL daarom de ondersteuning voor die software, zo maakte het bedrijf vrijdag bekend.

Netscape adviseert gebruikers op Firefox over te stappen.

Bekijk reacties op dit artikel

Gepost door: william Datum: 30-12 Bron: nu.nl

    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.