downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 171,051

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 9

Privé-internetten op werk neemt fors toe

AMSTERDAM - Het privé onder werktijd mailen, surfen en bellen is het afgelopen jaar enorm toegenomen.

Vorig jaar werd 3,9 uur per week besteed aan oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen, dit jaar is het al een uur meer.

Het zakelijk mailen en surfen in eigen tijd, wat er tegenover zou moeten staan, is het afgelopen jaar echter gelijk gebleven op wekelijks 2,4 uur.

Dat blijkt uit de ICT Barometer van Ernst & Young, een regelmatig onderzoek onder 607 directeuren, managers en anderen uit het bedrijfsleven en van de overheid.

Jongeren

Het zijn vooral vrouwen en werknemers beneden de 35 jaar die oneigenlijk gebruik maken van deze faciliteiten op het werk. Jonge medewerkers besteden tijdens hun werk drie keer zo veel tijd aan surfen, mailen en bellen voor privédoeleinden als hun oudere collega's.

Geen kinderspel

"Het lijkt wel nu de arbeidsmarkt weer groeiende is dat mensen zich meer wangedrag op de werkvloer permitteren," zegt Jacob Verschuur, directeur ICT Leadership van Ernst & Young. "Stel dat je een bedrijf runt van honderd mensen, dan komt dit per maand neer op duizend uur arbeidsproductiviteitverlies. Dit is geen kinderspel meer, maar een serieus probleem."

Bekijk reacties op dit artikel

Gepost door: william Datum: 27-12 Bron: nu.nl

    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.