downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 165,153

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 4

Apple dicht ernstig lek in QuickTime

AMSTERDAM - Een update voor mediaspeler QuickTime moet een lek dichten dat kwaadwillenden in staat kan stellen om in te breken op kwetsbare systemen, zowel met Windows als met Apples Mac OS X.

Het gaat om een fout in de manier waarop de mediaspeler videostreams over een netwerk, zoals internet, afspeelt. Computerkrakers kunnen de speler met behulp van misvormde data laten vastlopen, waarna ze de controle over het systeem kunnen overnemen.

Het lek werd op 23 november openbaar gemaakt, en op internet zijn inmiddels websites gesignaleerd die misbruik van de kwetsbaarheid maken.

De updates kunnen worden gedownload van de website van Apple, of via de Software Update-functie van het bedrijf.

Bekijk reacties op dit artikel

Gepost door: william Datum: 16-12 Bron: nu.nl

    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.