downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 166,118

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 6

mIRC 6.34

mIRC 6.34

mIRC is een shareware IRC-client voor Microsoft Windows, in 1995 ontworpen door Khaled Mardam-Bey en tot op de dag van vandaag doorontwikkeld. Oorspronkelijk kon het programma dienen als IRC-client, maar door de ingebouwde scripttaal kan het programma tegenwoordig ook gebruikt worden als bijvoorbeeld:

IRC-bot
MP3-speler
DCC server, om bestanden te delen
Spelplatform -- spellen voor mIRC worden meestal mIRC-games genoemd.
mIRC is een van de populairste IRC-clients voor Windows, met bijna 8,5 miljoen downloads (juni 2006) van de grote downloadsite download.com en een populariteitswaarde van 100% op Tucows. Doordat mIRC zo populair is en op Windows bijna een monopolie heeft, maken veel (beginnende) gebruikers de vergissing te spreken over een "mIRC-server" of "mIRC-channel", terwijl mIRC niet het protocol is, maar alleen een programma om verbinding te maken met een IRC-server.

Er is geen officiële betekenis van de m aan het begin van de naam mIRC. In Khaled Mardam-Beys persoonlijke FAQ wordt gezegd dat het "waarschijnlijk voor moo of zelfs MU" staat. [1]

Profiel: mIRC 6.34

Stemmen
  License

Gemiddelde
 
 
 
 
 

(3 stemmen)

  Vereisten

Geen

Downloads

1,867

  Platforms

Win 9x en hoger

Ontwerper mIRC    Grootte

1.67 MB

Datum

06-10-2008 16:14:24

 
Feedbacks geven Downloaden

Laatste feedbacks van mIRC 6.34

Er zijn op het moment geen feedsbacks.
Klik hier om een feedback toe te voegen!



    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.