downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 186,807

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 17

FTD

FTD

FTD (Fill Threads Database) is de naam van een XML-gebaseerd computerprogramma waarmee de gebruiker kan zoeken wat er op usenet aan binaire bestanden gepost wordt, en daarop kan reageren en zijn waardering uiten. De bestanden zijn grofweg in te delen in twee groepen: "aankondigingen" en "spots". Een aankondiging is een post (bericht) die door de persoon zelf is geüpload, terwijl een spot een post is waar iemand toevallig tegenaan liep. FTD kan niet gebruikt worden om te downloaden. Daarvoor moet gebruikgemaakt worden van een newsreader.

Het idee achter FTD
FTD werkt met verschillende soorten posts, die beide iets anders in elkaar zitten:

Aankondigingen
Het idee achter FTD is dat mensen die iets uploaden naar usenet dat melden bij FTD. De post krijgt dan een nummer dat in de naam van de berichten kan worden gezet, waardoor bestanden makkelijk terug te vinden zijn. Wanneer iemand klaar is met uploaden kan hij er voor kiezen om nog ondersteuning te bieden, mensen die dan problemen ondervinden (bestand is niet compleet binnen gekomen, te weinig bestanden geüpload etc.) kunnen de poster vragen of hij een oplossing heeft. Wanneer zij de post waarderen kunnen zij dit aangeven met kudo's. Door sommigen wordt het ontvangen van zo veel mogelijk kudo's als een wedstrijd gezien en er zijn zelfs mensen die zeggen dat het vollopen van usenet te wijten is aan mensen die meer kudo's wilden.

Spots
Ook bij spots is het mogelijk om de waardering te laten blijken d.m.v. kudos, de ondersteuning is echter wat minder, simpelweg omdat de spotter de post niet gemaakt heeft, en dus ook niet gekozen heeft voor de manier waarop het geüpload is.

De Software
De FTD-software is beschikbaar voor Windows. Er is ook een open source variant van FTD in omloop genaamd OpenFTD. In eerste instantie was deze variant gericht op Linux, maar is ondertussen ook bruikbaar onder Windows en Mac OS X. Ondersteuning voor beide programma's wordt gegeven op het "FTD Forum"

Bij een update worden de nieuwe posts gedownload, waarna gesorteerd kan worden op het soort bestand (applicatie, film en muziek bijvoorbeeld). In de software kan men ook reageren en kudo's weggeven. De interface van het programma ziet er zo uit:

Op het moment van schrijven (september 2007) is de nieuwste versie 3.8.1. Sinds het uitkomen van 3.7.3 is onder andere een experiment gedaan met de "FTD-markt", maar dat bleek zo veel serverload te veroorzaken dat het de volgende versie niet haalde.

Zonder mensen die uploaden, spotten en andere mensen helpen zou iets als FTD niet werken. Net als bij wikipedia wordt het grootste gedeelte gedaan door vrijwilligers die de dank van anderen als hun beloning zien. Er zijn verschillende plaatsen waar de leden van FTD met elkaar kunnen communiceren: de IRC server, het forum en natuurlijk de client zelf.

Profiel: FTD

Stemmen
  License

Freeware

Gemiddelde
 
 
 
 
 

(53 stemmen)

  Vereisten

Geen

Downloads

5,561

  Platforms

Windows

Ontwerper FTD    Grootte

n/a

Datum

21-11-2007 17:34:02

 
Feedbacks geven Downloaden

Laatste feedbacks van FTD

Naam:

SQVAOIcG

Datum:

21-01-2016 04:38:47

Bericht:

Youre on top of the game. Thanks for shrniag. http://dyfftgog.com [url=http://nosfwmdibcd.com]nosfwmdibcd[/url] [link=http://jkgadrk.com]jkgadrk[/link]


Naam:

KMhXEMEidE

Datum:

20-01-2016 21:42:30

Bericht:

I a href=http://bsjsonmd.comdindt/a know where to find this info then kaboom it was here.


Naam:

qaMPbBM

Datum:

15-01-2016 21:59:28

Bericht:

I rellay needed to find this info thank God!


Naam:

qtwdwmfqk

Datum:

24-08-2014 23:09:49

Bericht:

DC5ngH a href=http://zzwlhoqvvtdy.com/zzwlhoqvvtdy/a [url=http://wchkxiyverhi.com/]wchkxiyverhi[/url] [link=http://tonkmfyyndwl.com/]tonkmfyyndwl[/link] http://vjjazxrdhnvv.com/


Naam:

DOFhkSRhgotcvvHZ

Datum:

27-05-2012 13:35:04

Bericht:

EwGC8s [url=http://wyhocjruoxkr.com/]wyhocjruoxkr[/url] [link=http://ckbwwzfphldq.com/]ckbwwzfphldq[/link] http://zumadrtjhqee.com/


Naam:

yyBphNdLKPgRV

Datum:

27-05-2012 10:45:36

Bericht:

pkHksj a href=http://uzgggdhnyftd.com/uzgggdhnyftd/a


Naam:

yyqOlGeL

Datum:

26-05-2012 03:21:31

Bericht:

V05OxR [url=http://zzmqvvrfitnd.com/]zzmqvvrfitnd[/url] [link=http://bknfbiiorhff.com/]bknfbiiorhff[/link] http://xxgsbdknacbc.com/


Naam:

wkbaCxhsKVwnbn

Datum:

25-05-2012 02:44:42

Bericht:

zNPrbh a href=http://yauooeiuwvmi.com/yauooeiuwvmi/a


Naam:

paFCwUjcxCvbiWd

Datum:

24-05-2012 07:46:22

Bericht:

I am glad that the blog owner has chosen a very inntrestieg matter in order to spread huge knowledge among people I would like to congratulate for this hard work to the blog owner and would like to be part of his blog by submitting comments .. For a0 bren


Naam:

AMCvTvKnlbDYv

Datum:

03-06-2010 21:30:30

Bericht:

GeMp3L a href=http://kuamkrrfhlsu.com/kuamkrrfhlsu/a [url=http://wzqidlearzno.com/]wzqidlearzno[/url] [link=http://jfmthvpvjzli.com/]jfmthvpvjzli[/link] http://jzkzusehhvtd.com/

Paginas (2): [1] 2 »

Feedbacks: 14    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.